blöjor?

vad använder ni alla för blöjor???

har testat pampers och huggies, båda va bra tycker jag :) Första dagen med libero idag, o tycker dom är svårare o sätta på. o sitter inte alls lika bra. aja, får se mer vad jag tycker om dom sen när detta paket är slut.


Kommentarer
Postat av: Miia mamma till My

Huggies körde vi med fram till steg 3. sen gick ja över till libero för poängen och sakernas skull. sen har vi kört på libero, tyckte om dom. huggies är lite bättre, elle då iallafall. nu ligger dom på lika bra. Pampers testade jag bara nån gång, dom man fick i blöjhinken steg 1, och dom läkte hela tiden så dom va skit för oss. sen fick ja pampers active fit med buzzador å fick testa, inte bra dom heller på my. dom lukta apa så fort hon kissa o läkte, kunde inte hålla emot lika mkt kiss som libero kan. men libero är lite hårdade än pampers o huggies det är det dom flesta inte tycker om. o pampers är tunnare också. willys egna märke har jag hört av många att dom är bra.

Postat av: Therese

Vi körde alltid med Libero. Nu har vi både Libero och Pampers. Pampers är lite bättre nu när han går så mycket. De är lite tunnare. Libero använder vi på natten eftersom han kissar så mycket. =)



Vi testade att köpa huggies när Jonathan var liten. Testade några blöjor men gillade dom inte. Så om du vill så kan du få det paketet? Det är nästan fullt. =)

2011-02-24 @ 19:10:37
URL: http://thereserunbom.blogg.se/
Postat av: Cicci

Sv; Jaaa, ska bli JÄTTEKUL o flytta till hus! Som vi längtat, och i morgon bär det av.



Blöjor.. Vi har alltid kört Libero. Körde pampers active fit ett tag, men de blev fulla direkt och vi var tvunga att byta jämt. De luktade illa också! Libero gillar jag. Vi testade up&go ett tag också, men nej, de läckte jämt.



Så vanliga Libero är bra. + att man kan ¨samla poäng på blöjpåsarna för att sen klicka hem leksaker o lite kläder på deras hemsida. ;)

2011-02-24 @ 19:13:50
URL: http://tionolletttio.blogg.se/
Postat av: Therese

Självklart kan vi ta en promenad snart. Tänkte nästa vecka kanske? Om solen tittar fram. Inte så kul att gå ut när det är under -10.



Jag skulle ju kunna komma förbi när min sambo är hemma annars? Så kan jag lämna jonathan hemma så han inte smittar bebis med något. Det är bara att säga till! :)

2011-02-24 @ 20:53:16
URL: http://thereserunbom.blogg.se/
Postat av: CarroGunninge

Haha! Jag tänkte säga tvärtemot vad de andra säger. xD Jag tycker Pampers är bäst. Det luktar bara om blöjan är riktigt full, och det är väl inte konstigt ?

Vi hade Libero i början men hon kissade igenom hela tiden när hon hade dom. Sen är Pampers tunnare också, och det tycker jag är ett plus i kanten :P

Jag tror det är bäst att prova sig fram, och se vad som passar bäst. :)

2011-02-24 @ 23:14:01
URL: http://carrogunninge.devote.se
Postat av: Emy

Jag har alltid gillat Liberos och alltid ogillat Pampers. Alla är så olika! Man får ta det som känns bäst själv och för ens barn. Det är tur att det finns olika märken så alla blir nöjda ;)

2011-02-25 @ 10:12:14
URL: http://minskatt.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ mamma till alicia ♥

Vi använder libero och dom funkar perfekt, läcker inte eller så :)

2011-02-25 @ 23:37:23
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0