BYTER

Byter nu till MammaEwelina.blogg.se

 

 

 

 


Byta blogg.

Asså, mitt namn ewelinagravid passar ju inte längre!? Går det bara att byta namn på bloggen? Eller måste ja skaffa en ny ???

Passar på

Natten har varit underbar!! Han somnade vid halv ett, sov till fyra, ville ha mat. Somnade igen vid kvart över fyra typ. Sov till halv 8, ville ha mat, somnade vid 8. O nu sover han fortfarande. Jag gick upp för 40 minutersen.

Så nu passar jag på å äta frukost, sitta här, och koka nappflaskor och nappar :)

 


pratar med varandra :)


Dagens Isac


.

Asså, vet inte om folk förskönar allting . . Alla verkar ha det så lätt . . Isac är det bästa som hänt mig . . Men det är inte lätt alla gånger. . Man blir helt slut i huvud o kropp. Har haft konstant huvudvärk sen han kom, och ont i ryggen. . När man läser och hör alla andra och ser alla andra, så ser dom så fräscha o pigga ut. Jag känner mig såå ofräsch och nästan konstant trött. Jag får ändå sova rätt mycket, han sover oftast mellan halv ett och halv fem- fem på nätterna, då får jag sova. Sen vill han ha mat, o sen brukar han somna igen i tre timmar . Dock inte idag. Men oftast . Så jag får mycket sömn. Men är ändå trött. Och huvudvärk.

Han är lugn på dagarna, oftast. Men sen frammåt 5 tiden börjar han bli gnällig o sen blir det värre o värre. Sen mellan typ 22 och 24-24.30 så skriker han nästan konstant, inte riktigt, men känns så. Då blir man helt slut . .

Men jag är glad att han sover på natten.

 

Men som sagt, är det bara jag som känner så??? Eller ljuger alla andra , om att deras liv är så perfekt. Läser på facebook tillexempel, där hinner många nyblivna mammor, och även när dom är äldre , att dom hunnit göra MASSA på en dag, typ, bakat, putsat fönster, och även målat om ett rum, PÅ EN DAG . . Det är en lögn att ens hinna baka här . .

Så här ser det förjävligt ut, känns det som. . För jag har verkligen inte tid att städa hela tiden som innan . . När isac vilar, så vill jag ändå ägna lite tid åt att slappa själv. o inte köra igång med allt som egentligen bör göras . . Och när han är vaken, går det inte. För han måste hela tiden bäras omkring på, av mig. Bara mamma duger.

Sen iofs så vet jag många, som hinner med massa, som har sina barn i babysittern hela dagarna. Eller i en gåstol. Visst alla gör som dom vill. . Men sen när Isac kan sitta i sådana, så ska jag inte använda dom hela tiden. . För att jag ska kunna baka, måla å allt dedär. Jag är lite imot sådana saker, i stora mänger då asså. . Jag själv tillexempel fick aldrig sitta i sådant när jag va liten, bara när mamma skulle duscha typ , då satte hon mig i den. Annars hade hon mig mycket på filt på golvet, och då lär man sig använda sina muskler ju, så jag började krypa tidigt, och även gå tidigt. Det tror jag har med o göra att jag inte satt i bebysittern o i gåstol så mycket.

Visst blir mer "jobbigt" för oss föräldrar kanske, för att barnet klättrar omkring överallt och man måste hela tiden ha koll. Och därmed inte hinna med bakning lika mycket . . Aaa jag tror ni fattar poängen.

 

Hmm, inte för jag vet hur babysittern har med att jag känner mig trött ?

 

Aja, blev ett väldigt konstigt inlägg :P haha. Men skriv gärna vad ni tycker om babysitter och gåstol, Och även hur ni hade det när era barn var bebisar.

 

Kram !

 


Bvc

Idag var vi på bvc . Isac väger nu 4,9 kg :) . Han blir bara tjockare o tjockare min goseplutt!

Sen gick vi till Isacs mormor. Första gången vi gick bort. Gick bra. Men tror de kommer dröja ett till tag innan man går bort till någon annan än familjen. Är lite bestyr, vet inte riktigt vad man ska ha med o inte. Packade en hel väska. kändes nästan som man skulle vara borta en hel vecka. haha.

Men man kommer väl in i det så småningom . .

Underbart väder idag. Hoppas det är lika fint imorgon, då blir det en promenad med Therese, ska bli himla trevligt !


RSS 2.0