Barnmorskan

Var hos barnmorskan med idag.

 

Sfmått; 32 cm . .

Blodtryck; kom ej ihåg haha, men helt klart godkänt sa dom

O de där blodvärde; helt klart normalt de med

Bebis hjärtaljud 140

 

Hmm, de va de dom mätte va ?? Jag kommer aldrig ihåg de exakta värderna mer än Sf mått å bebis hjärta!

 

Bebis är helt fixerad nu med :) . Allt känns så spännande o är så förväntansfull :) . Tycker det är skönt att jag sluppit järntabletter med :) O kommer nog inte behöva börja med de heller :) . De känns skönt !


Tredje gången gilt !

Ni får kalla mig velig eller vad ni vill . . haha

Har gått å velat o en vagn hur länge som helst, men inte köpt den för jag har tyckt de va för dyrt med ny vagn. Men jag o mamma har ändå åka å kollat på den hundra gånger. . O vi åkte  o kollade på den idag med . O nu rear dom ju ut 2010 modellerna ! Och jag sa de till mamma " finns den kvar nu, så är det meningen att ja ska ha den " Och tror ni inte att den fanns kvar ?? :D . och prissänkt bra . Hade kostar 6800kr . och ny 4000 kr ! Självklart kunde jag inte låta bli ! ÄNTLIGEN är jag nöjd, 3e vagnen ! hahaha. Första fick jag utav Marie, men den gick inte riktigt o fixa till då den va lite sne. andra vagnen har jag ju lagt upp bild på här, köpte den utav ett par här i staden . men ändå inte nöjd, för jag har ju gått å bara tänkt på min andra vagn! haha . O typ varit ledsen över att den varit så dyr :( haha.

Så NU är jag jätte lycklig. Andreas syster ska köpa den andra vagnen, då dom ska ha barn med :) Fast inte fören i Juni / Juli .

 

Den här blev det nu då, en Brio Happy 2010. Dock så blev det en röd o inte denna färg :D ÄR SÅ LYCKLIG . . Fast nu måste jag bara ta o berätta detta för min man med som kommer hem på måndag. Han har sagt, vad som helst. Utan en röd vagn , typ :P hahahahah . Men jag tror han förlåter mig, han vet ju att de e denna ja velat ha så länge!! :D . Och vadå, bättre röd, än att jag kom hem med en rosa ? Måste han ju tycka ? :P haha

 

Röd liggkorg, och sittdelen tänkte ja faktiskt va snäll o låta mannen bestämma :D Men jag tror han säger svart :P


Maaaaaagen

 

Fråga mig inte hur spegeln ser ut ! haha, fick några servetter från optikern att rengöra glasögonen med, testade rengöra spegeln, o det blev inte bra !! haha


 

Jag älskar min te kanna :)

 


 

Jag har grymt tråkigt, vet inte vad ja ska göra, rastlös. Men orkar inget göra heller för den delen.

// E


förlåt

Förlåt för min dåliga uppdatering, men har haft fullt upp , o sen när jag varit ledig har jag varit så sjuuukt trött .

Skulle kunna sova 24/7 . bläää. Blir inte mkt gjort kan ja säga här i hemmet , men nästa vecka ska vi sätta igång å tvätta alla bebiskläder o göra bebisrummet klart :)

 

Var o handlade på rean :) Varje plagg kostade 30 kr styck !! :) Riktigt bra tycker jag .

 

Och jag själv fick två plagg oxå :) Dom med bara 30 kr styck

 

oo så en foundation och en foundation pensel :) Halva priset, så 200 fick ja ge för de :) Så de känndes gött attt gå ifrån stan med 5 bebisplagg, 2 plagg till mig plus smink för endast 410 kr :D

 

 

 


God jul

Hoppas ni alla har haft en underbar jul ! Jag har haft en trevlig jul :) Kändes konstigt att inte fira den med min älskling bara.. men men, vi tar igen de nästa år :) Längtar till nästa jul då man har barn :)

Har fått massa fint . Är väl sista året man blir bortskämd av alla, sen får bebis allt :) . . hihi

 

Orkar inte skriva så mkt, bilder kommer upp imorgon från dagen !

 

Kram


Blöjbyte o sådant??

Vill ha lite tips o höra vad folk tycker .

 

När man byter blöja, smörjer man in rumpan o de varje gång då??? Vilken salva använder ni osådana fall? Eller smröjer ni bara in när dom är röda??? Vilken salva isåfall??

Och använder ni sådana färdiga våtservetter? Eller torra våtservetter som ni blöter upp själva i vatten?

 

 

Och när ni badar dom, häller ni olja direkt i vattnet då? Å sen inte smörjer in dom? Eller ingen olja i vattnet o sen smörjer ni in dom i olja eller något lotion??

 

Vill gärna ha lite tips o sådant om bebis skötsel. . . Så¨har ni några. skriv !!!


Gratis :)

 

Jag gillar gratis :) . Här kan ni gå in o bli medlem på en sajt, o beställa hem detta gratis paket :)

Klicka här


Vagn

 

Vagnen vi köpt till bebis :) . . Ååå, vill ha bebis här nu . Eller aa, några veckor till i magen. Hoppas tiden går fort nu :)

 

 


trött

Jag är sjukt trött nu. Ska lägga mig o läsa, kommer orka läsa en sida o somna direkt :P haha

Jag har börjat spy med . har gjort de typ tre veckor, kanske var 2-4 dag. Men bara en, max 2 gånger per dag. Vet inte varför. Har inte spytt en ända gång innan under graviditet. Är de normalt att det bara kommer sådär, såhär sent ??

 

Imorgon ska jag till HM o inhandla mig en mamma tröja jag kan ha under jul o nyår. Har inga fina kläder som passar mig längre. . Har blivit så tjöck :)

 

/ E


:)

 

Var o hälsade på min älskade man idag :) . . Sååå mysigt . Synd att det inte va så länge . Men fick iaf träffa dig o känna din närhet . . Oo bebis va vaken heeela tiden, tror den känner igen rösten. Den började böka runt o pappa andreas fick känna hur du va i magen :) hihi. . Långhårig hade han blivit med, som faaan. Dax för klippning sen!!

Älskar dig Andreas.


 

Jag maija o mammsen passade på å äta på Max med :) Guud så gott det är där :) . O gick på maxi. Mamma o jag älskar o gå på affärer i andra städer, så mkt roligare, min lilla syster tycker vi är som gamla kärringar bara för det haha.

 


 

Jag har köpt blöjor idag med. haha. Kändes jätte konstigt att köpa dom första blöjorna . Men kändes vuxet till hundra ! :) . Slänger in en ny bild på magen med :) .

 

 



Äntligen

nu åker jag från vetlanda, o om 2 timmar får jag äntligen träffa min älskling !! :D :D :D

 

Han tycker nog jag blivit fet haha

 

Malmöfestivalen 2009 <3 Vilken flintis du va där hjärtat. . Nu har du frisyr o ser ut som en riktig svensson haha

 

BYE VETLANDA !


Det första

jag ska göra sen när jag blir smal, är att fixa iordning min halvklara tatuering på sidan av magen . .

Den kommer bli superfin när den är klar. Ser lite halvt konstig ut nu när den är halvklar . Den ska iaf va större, början kommer va längre upp å så kommer den sluta nere på höften. Så den är långt ifrån klar. Men det gör såå jääävla ont på revbenen. Därför jag inte fortsatt med den utan gjort andra imellan.. Men sen SKA ja göra klart den !!!

 

/ E


Hmm

upptäckte ett fel nu när jag satt o läste min blogg. Där man kan välja kategori och se vad inläggen heter o sådant . Är längst ner i högra hörnet . Är de så för er med ??

 

Nu ska ja ta tag i mitt liv, gå å göra mig iordning o så . . Ska åka o storhandla med mammi . Sen träffs Oscar en sväng o äta pizza med han, o så ska vi åka o handla tidningar o massa till Andreas. För ska åka till andreas på söndag !! :D :D :D . Min man, äntligen kommer ja träffa han <3 .

 

Imorgon kommer Jan hit med mina två syskon o fira lite jul, eller aa, blir fika å så.. Det är lyx att man fått kontakt med sin biologiska pappa på senare tider.. För då får man fira jul tre gånger per år :D haha. En gång med mamma, en gång med pappa och en gång med min biologiska pappa Janne. Jag säger bara Janne till honom. Jag har ju en pappa jag säger pappa till, som jag är uppvuxen med. Oo känns lite dumt o börja kalla en annan man för pappa när man är 21 år lixom, o som jag inte känner heller. Men jag hoppas vi lär känna varandra . . O min o andreas bebis kommer få 2 morfar :P haha . Fast vem kommer bebis kalla morfar sen ?? Pappa eller Janne? Ska jag styra det, med o säga Morfar o Janne ?? Eller ska ja bara låta de va ?? Hmm . .

 

/ E


:)

haha. sitter o kollar på massa gamla magbilder. är så kul, att man kände sig fet o stor innan. Men om man jämför med nu så va ja ju jätte smal haha.

 

haha där kände ja mig as stor :S .  Va i början när man va svullen o så.


Här kände ja mig ännu större, o undrade hur ja skulle se ut när allt va klart. V 16 eller något sådant.

 


O här, blää, började ja få ångest som fan över mina lår . haha . . tror de e  v 20 .


 

Vecka 23-24 .


V 26-27 kanske

 


 

Oo detta är senaste magbilden . för typ 2 veckorsen är den tagen kanske . SKA ta en ny. NU känner jag mig as stor. haha. Nu får inte mina lår va kvar längre.

 

Längtar till bebis kommer nu, så ja kan börja sköta mig igen, om vad jag äter o förmodligen orka gå långpromenader . Oo börja på vattengympa o så . .

 

 

Dom byxorna jag har på första bilden. Sitter inte så fint nu :( Nu sitter dom tajt över mitt breda arsle ! haha .

 

Två magbilder kommer de väl iaf komma upp innan bebis kommer . .



Lösen fri !

BLoggen är lösenfri just nu. För ja ska få mer läsare !! :D . kommer låsa den sen igen,  så passa på å be om lösen o de :) Kommer ha samma som sist !

Sorry

Att inte bilder kommit upp, men de kommer . . Jag har bara inte varit hemma o haft tid . . Är så ensamt o tråkigt utan min älskling, så bor typ hos mammsen hela dagarna känns de som.

Jag trodde ja hade tvätt tid idag. så kånkade ner all jävla tvätt i tvättstugan, o upptäcker, att det är imorgon. Sur jag blir ! Alla som varit gravida fattar nog vad jag menar o bära i onödan . . GRYMT JOBBIGT haha

 

Igår var jag på föräldrarinfo på försäkringskassan. men kan ju meddela att det är fortfarande lika krångligt . Men men. Det löser sig väl det med. Jag känner att bloggen är skit tråkig. Vet inte vad jag ska skriva eller något . .

 

Har lust att kolla alla bebiskläder :D . Kanske ska göra de, o sen ta kort på dom o lägga upp ?? Ooo jag älskar o bara sitta o gå igenom alla kläder :) o drömma . Men nu är de inte långt kvar. Älskade unge <3

 

/E


Tisdag ( eller a, hon e ju efter 24.00, så Onsdag )

Kom på för ett par timmar sen, att de är snart jul. NÄSTA VECKA . . Jag som tänkte att de e långt kvar. Shit, tiden bara springer iväg . .

Imorgon ska jag på information hos försäkringskassan om föräldrarpenning o sådant. Det kan behövas. för just nu, fattar jag verkligen noll !

 

Längtar till söndag något grymt mkt . Ska träffa min underbara älskling då :)

 

Imorgon ska ja städa (ovanligt?) . Så efter de ska ja ta lite kort på lägenheten o lägga upp :) Om ja kommer ihåg vill säga !

 

Nattinatt


Söndag

Igår så gick ja till min bror när han bakade julgodis . Slutade med massa gott resultat :)

Blev som vanligt när jag är där, somnar i min brors soffa , jag i ena änden o han i andra. Vi satt o kolla på tre kronor hela kvällen igår, jag han , hans tjej o deras dotter. Men dom två gick o la sig sen. Så låg vi o kolla . Men sen mitt i allt gick strömmen . :(

Imon är de lucia, jag mamma o min bror ska gå till kyrkan o titta då . Blir lite mysigt faktiskt. 3e advent idag med. Hjälp vad tiden springer iväg !!

Nu sitter ja o äter julgodis som ja tog med mej hem, och ska ringa min älskling . Sen blir de nog o vila en stund, somnande sent, o blev väckt tidigt av en liten brorsdotter .

 

/ E


Bitte, världens bästa !

Bitte är världens gulligaste :) Hon o hennes mamma är sååå söta. Fick en bild igår, om vad dom håller på med till mig, eller , aa bebis :) . Jag tycker jag har världens bästa vän, och hon har världens goaste familj :)  Fick bara bild på den ena saken, men dom höll på med en grej till .

Är den inte mysig koftan ? :) Skulle själv vilja ha en sådan, fast utan öron :) Kanske skulle ta o beställa de av dom :) ?

 

Nu blir det att dammsuga av här snabbt o diska upp disken, sen snabbdusch, sen hem till bror min som håller på å göra julgodis med sin dotter :) Men ja ska bara dit o äta upp allt !

O ja säger då de, undra hur ja kommer se ut strax innan bebis kommer, fick panik när ja vägde mig sist, men ändå kan ja inte sluta äta allt godis :S

 

/ E


My dear

Min kärlek , förra vintern tror ja de va :)


Fredag

Har precis kollat på idol, och Jay vann ! :) De visste ja hela tiden . . :)

Idag har jag plockat här. . Hyresvärden är så dryg, så jag kommer säga till dom att låta bli o tapetsera om barnrummet, känns inte som de blir gjort innan bebis kommer. Så jag ska göra det själv! Tänker köpa grejer o de i veckan, så kör jag igång med de på lördag nästa vecka :) Går ju rätt fort, plus att det är kul :) . Funderar på å ha alla väggar vita, o sen köpa sådana där stora klistermärken o sätta på väggen, enkla o sätta upp och enkla o ta ner sen. Eller om ja ska göra tre väggar vita, o sen en snygg fondvägg ? Vad tycker ni ?

 

Ska strax lägga mig i en renbäddad säng o läsa lite . . Sen upp i hysad tid imon .

 

Idag har jag tänkt mycket, på bebis, ifall det är en flicka eller pojk, och helt ärligt, jag har INGEN ANING !  Andreas tror på flicka, det gör även hans syster, hans pappa, min syster, min faster och louise .

Typ resten tror pojke . .

 

Hmm, vi får väl se :) Oss spelar självklart ingen roll .

 

/ E


Bm-besök

Idag har jag varit hos BM . Det gick bra , mitt sf mått ligger lite under kurvan o har inte växt så mycket sen sist, men hon sa att de berodde på att huvudet lagt sig neråt . Det var ingen fara iaf .

 

Blodtryck o socker va oxå bra . O hon berättade att jag inte kommer att behöva börja på järntabletter, om det inte skulle rasa väldigt kraftigt de sista, men då skulle hon bli chockad sa hon. Det känns bra, att slippa järntabletter iaf. Slipper man få en mage som krånglar ännu mer :) haha .

 

Pratade även med min kära man nyss , guuuud var jag saknar honom, men snart så får ja träffa han :) om 10 dagar :) :D .

 

Ha de finfint !


Magen

mage

Magen idag. O snygga pyamas byxor har jag med på mig ? :)

 

mage uppifrån

Jag ser inte mina fötter längre iaf .


trött

Vet inte vad det är med mig, senaste dagarna har jag varit som en zombie. as trött . :S

Så har inte gjort ett piss. Borde så mkt, men orkar inte . Idag har jag iaf slagit in julklappar :) Skönt o ha de klart .

 

Men nu, nu SKA jag diska, o sen städa toan. Imon tar ja golven. TYcker att de är äckligt här . Ibland är de jobbigt o va så pedant. Hade någon annan kommit hit hade som skrattat åt mig för det är rent egentligen. Men det är väl något som sitter i sen jag va liten, då mamma va tvungen o städa hela tiden för all allergi .

 

Jag längtar så efter min älskling . Min älskade Andreas .  Ooo längtar efter bebisen ! Ska ta nya bilder nu med , o lägga upp. Kommer imon ! :)

 

 


Rip

Vila i frid Carina . Känns helt sjukt. Tänker på dig , och din familj .

Börjar skriva här nu!

Bytt blogg, för den andra gick ju inte göra massa saker med som jag ville.

Jag ska även lösenordsskydda denna. Gör det vid nästa inlägg ! så kontakta mig om ni vill ha lösen.

 

Börjar få lite smått panik , vet inte hur jag ska hinna med o göra iordning barnrummet. Och hur det ska va .

 

För övrigt, fick en chock när jag ställde mej på vågen idag :S fyfaan.


Jag vill ha

EN FIN BLOGG !!!

RSS 2.0