Internet

är bra ;) . Hittat en sida , där det står tips hur man själv ska kunna starta en förlossning . Tror dock inte att det stämmer . Men kul o läsa o testa ändå .

Har ni några andra tips som inte står med här ?

 

 


Kommentarer
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 39

Jag tror inget sätter igång förlossningen om bebisen inte är redo, men jag tror absolut att man kan hjälpa det på traven om man redan är på gång.

Att stimulera bröstvårtorna ger mig asmycket sammandragningar, så är det redan på gång tror jag det skulle kunna ge mig en rejäl skjuts.

Sen är den där sidan ganska bra eftersom det får folk att fatta att 1 annanas inte gör någon skillnad och sådär.. Det är en bra sida :)

2011-02-01 @ 12:22:17
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Jannika mamma till Jillian

Jag vet inte om sånt funkar, men jag promenerade två timmar varje dag sista veckorna och sexade lite, Min bebis va 5 dagar sen dock men förlossningen tog 4 timmar:P Slår vad om att det va promenaderna!

2011-02-01 @ 13:16:36
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Emy

Jo det är jobbigt att vänta, det förstår jag. Men snart är allt över :) Snart är din lilla knodd 1 år med rätt som det är ;)



Apropå vad som sätter igång förlossningar vet jag inget om, och tror inte heller att det skulle finnas något särskilt som sätter igång det. Det enda jag vet är att man ska vila så mkt det bara går, då förlossning är värre än ett maratonlopp. Så bara njut och vila medan du kan, är mitt tips ;) Hoppas det går snart för dig! Håller tummarna :)

2011-02-01 @ 16:14:29
URL: http://minskatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0